Idét du har meldt dig ind i klubben har du lektioner til rådighed, som du skal starte med at bruge.


Som begynderspiller kan du have spillet i flere år på Pay & Play eller prøvet golf et par gange - fortæl mig om dit udgangspunkt.


Mine forventninger til din golf kan derfor have meget forskelligt udgangspunkt. Men grundlæggende skal du være opmærksom på flere detaljer, som gør dig bedre forberedt til dit træningsforløb.


Læs siden her og de links  som er forbundet hertil, så din golftræning vil få den helt rigtige start.

Info

Golfteknik

Dine mål

Golfudstyr

Træningsplan

Golfsæt:

Dit udstyr behøver hverken at være nyt eller dyrt. Men det skal passe bedst muligt til dig - det hjælper jeg gerne med. Passer dit sæt ikke, kan det ødelægge dit sving, mindske din indlæring og give skader.


Golfhandske:

Brug af handske er en fordel for dit greb og mindsker

slidskader på hænderne.


Golfsko:

Det er en god idé at bruge golfsko allerede fra starten, men ellers er skridsikre sko ok.  Løbesko og sandaler er ikke egnet til golf.

Du har måske spillet golf på Pay & Play eller er helt ny - uanset hvad skal du igennem et “begyndertræningsførløb”.


Forløbet indeholder de fleste grundslag indgår og forløbet afsluttes med en praktisk prøve (dit mål).


For at forberede dig bedst muligt til første lektion bør du læse, hvordan grundslagene udføres og se filmen om grebet.     

Din overordnede træningsplan er fra starten at lære alle grundslagene.


Prøv at ligge dine lektioner således, at der er en uge imellem hver lektion - så vil der være god tid til at selvtræne mellem hver lektion.


Det kan være en god idé for dig at have en lille notatbog til stikord vedrørende detaljerne i dine lektioner samt de oplevelser du har med golf, når du træner og spiller selv. Det kan gøre dig mere bevidst om de tekniske detaljer du arbejder på, og det hjælper mig til at forstå din golf.

Dine målsætninger og forventninger er også mine.


Dog er målsætningen på kort sigt for dig, som begynder at bestå den praktiske prøve, så du kan blive godkendt til spil på banen.


For at opnå fælles og løbende forståelse for dit mål med golf, vil jeg gerne have, at du sender mig en kort mail inden første lektion og efter afsluttet forløb, så vi i fællesskab starter det rigtige sted, og ved hvor vi skal hen derfra.

  1. Grebet

  1. Eleven