For at hjælpe dig til at forstå den mentale del af spillet, har jeg nogle simple redskaber, som kan  hjælpe dig til at forstå din golfteknik og hvordan den påvirker og udvikler dig mentalt.


Der hvor du lærer bedst:

Her kan du få indsigt i opbygning af målsætninger og få gode idéer til bedre at planlægge din golftræning, optimere den og gøre den mere sjov, spændende og lærerig.


CV___Kursur_jeg_har_deltaget_i.html

Få et indblik over de mest brugte slag i golf. Se hvordan de udføres og bliv mere bevidst om grundprincipperne i den teknik, som bruges i de forskellige typer af slag.


De fysiske love:

Alle typer af slag i golf er bygget op omkring 5 fysiske love. Der er ingen regler for, hvordan god teknik er bygget op i et golfsving, men det er en fordel at udføre alle typer af slag med henblik på tilgodese de fysiske love.


Boldflugtguide:

Lær i detaljer, hvad der påvirker boldens retning og højdeflugt.


Slagtyper:

Få indblik i de mest almindelige grundpricipper i teknikken ved den enkelte slagtype.

Mental udvikling

Du kan her indhente viden til at forstå din golfteknik generelt. Både ved de forskellige typer af slag  og mentalt, i forbindelse med  med dine lektioner og når du træner selv. 


Hvorfor “Golfteknik”:

  1. Som hjælp til at huske ... Det er ofte sådan at det er de mest basale teknikker man glemmer når spillet ikke fungerer. Det er uanset om det er de mentale redskaber eller om det er det grunlæggende teknik bag de mange typer af  slag.


  1. Som et godt udgangspunkt...  til at du har forståelse for det du vil lære i dine lektioner og til at du løbende opdaterer og udvikler din viden.Info

Slagtyper

Der arbejdes løbende på denne del ... men du må gerne se dig omkring ...

  1. Boldflugtsguide