CV___Kursur_jeg_har_deltaget_i.html

Foråret var pist væk og golfhumøret steg betydeligt, og når man kigger på vore medlemmer ude på banen, synes jeg jeg kender deres frustrationer…men de kan få en lektion hos danny og spare flere tusind på køb af nyt udstyr, fordi det viser sig at deres udstyr ikke fejler noget…..jeg troede at jeg skulle have en ny driver….det skulle jeg ikke, jeg skulle bare huske at strække venstre arm, så var den ged barberet og flere tusind kroner sparet


Kan du fiske lidt fra Comwells hjemmeside og lægge øverst på vores ?


Tusind tak.


Lars Formand7. jun 2010


Hej Danny


Tak for træningen i fredags.  det virker, jeg var ude at spille turnering i søndags. Hovedparten af mine lange jern og kølleslag virkede.    der er dog stadig noget at arbejde med


vi ses


Med venlig hilsen


Clemen Krægpøth

5. jun 2010


Hej Bent


Håber du nyder det gode vejr.


Jeg har lige haft sådan en AHA oplevelse, som jeg ville høre om du kunne tænke dig at hjælpe mig med at få på hjemmesiden.


Jeg fik en 20 minutters lektion ved klubbens træner, danny. Det var helt sindssygt. Han brugte 7½ minut, optog mig på sin I-phone tegnede streger og rettede mig til, og bagefter kunne jeg gå 2 jern ned og slå længere end nogensinde før…og helt snor lige…og jeg har aldrig fået en pro lektion før…..


Bagefter sendte han videooptagelser, billeder og streger  det hele hjem til min E-mail, med hans kommentarer, så jeg kunne sidde og studere det derhjemme med hans råd og kritik…super.


Det kostede 150 kroner for en lektion, eller 6 for 750, og så er prisen for en lektion 125, hvilket er billigt sammenlignet med andre klubbers priser. Han laver også gruppelektioner, således  at hvis to eller 3 går sammen og køber en lektion hver, så kan de lægges sammen og 3 personer kan få en time sammen for 150.- hver.


Det synes jeg vi bør gøre lidt reklame for på hjemmesiden. Lektionerne kan købes i klubben, og man kan booke Danny via golfboks, under book pro/træner, og her hedder han DKS golf.


feedback

  1. Eleven