Træning 18. maj


Pitch-slag:

Det skal være de STORE muskler der slår, altså ben og mavemuskler. Sæt køllen og hold slaget (hinge and hold) som du plejer, men brug ben og overkrop meget mere (rotation). Husk at åbne stancen meget mere end du plejer, og læg bolden lidt mere ind i stancen. Angrib bolden for spin.


Lob ud af tyk rough:

HELT åbent køllehovede og stejlt ned på bolden. Det stejle slag opnås ved at åbne stance og løfte køllen “ud ad”, altså væk fra det normale svingplan, når du svinger inside. Bare giv den gas ned i slaget!


Jernsving:

Fokus på grip igen. Jeg skal lave grippet mere kompakt, hvor højre hånd kommer helt op og ligge på venstre tommelfinger. Danny optog video, som viser, at køllen bliver sat fint, selv om det føles lidt unaturligt. Stadig tendens til at bevæge køllen før rotation startes, og jeg udløser køllen for tidligt, jeg skal have et “lag” før release.

Det genererer RIGTIG meget speed, hvis jeg bare tør at give den gas.

I efterfølgende runde slog jeg et drømmeslag på hul tre med fokus på kompakt grip og release. 140 m med 9 jern, høj og flot med en lille draw, 2 m fra pinden.

Desværre stadig snap-hook på drivet på hul 2, men det har noget med svingrytmen at gøre, tror jeg. Det sker nemlig ikke rigtigt på rangen, hvor jeg kommer ind i en god rytme med driveren.


Heine Hamborg

CV___Kursur_jeg_har_deltaget_i.html

Nu fik jeg jo i dag en strimmel video af dig. Hvis du er interesseret, vil jeg gerne udarbejde et konkret eksempel på, hvad jeg forestiller mig. Og i givet fald vil jeg meget gerne være med til at lave det - uden andre omkostninger for dig, end at jeg bliver klogere under processen. Jeg har arbejdet en del med noget sådant og synes bare, at det er sjovt og spændende.

Jeg skal da gøre helt klart, at en sådan efter min mening på ingen måde kan erstatte behovet for personlig instruktion. Snarere svært imod - jeg kan jo af egen erfaring se, hvad det betyder for mig, når dine erfarne øjne hurtigt ser, hvor jeg skal sætte ind.


Hvad siger du til det?

Vh

Eskild
15. mar 2010


Hej,


Var ude og spille 9 huller i søndags med Thomas Oxholm, det virker rigtig godt mit nye sving trods at det blæste en pelikan og var pisse hamrende koldt. Specielt i starten, fyrede en kanon af en driver på hul 1. Fungere fint med at starte i højre fairway kant og arbejde ind mod midten og må indrømme at boldflugten er meget bedre, mere borende. Men mod slutningen af runden kom jeg ikke helt med rundt så jeg tabte nogle slag ude i højre side, men det skulle jeg jo skulle regne med i starten iflg. dig. Glæder mig til at arbejde videre med ændringen. Det bliver godt.


Mvh


Kjeld

12. sep 2009


Hej Danni.

Tak for - som altid positivt samvær under - din instruktion i dag. Jeg klør på.


Du nævnte muligheden for at lave en senior-gruppe, som kunne mødes under din instruktion en gang imellem. Mon ikke en gang hver 3. uge ville være et passende interval. Jeg vil gerne arbejde på sagen; og det vil være oplagt at bruge den under udviklingen værende e-gruppe ‘langesoegolf’, som klubbens medlemmer er i gang med at melde sig til. P.t. 29 deltagere.

Men .... jeg skal nogenlunde så nogenlunde kunne beskrive, hvad det drejer sig om. Kan du ikke give mig et lidt mere præcist bud på, hvad du forestiller dig: Hvor mange deltagere? Hvad skal det koste hver enkelt? Hvordan vil du gribe det an? m.m.


Da jeg kom hjem, satte jeg mig og skrev efter hukommelsen det, som du viste mig. Men jeg er alligevel ikke sikker på, at jeg husker det hele korrekt. Derfor følgende forslag til overvejelse:


Hvad med at udarbejde en “Slagguide for golfere”? - Jeg forestiller mig en beskrivelse af alle de typiske golfslag med tilhørende billeder. For mig selv ville det være femragende at have en sådan guide, som jeg kunne konsultere, når jeg arbejder med en bestemt type slag - eller når jeg skal finde ud af, hvorfor noget ikke fungerer.

En sådan guide kan produceres for ret små penge; hvorfor du også ville kunne sælge den til fordel for os spillere og med økonomisk gevinst for dig selv. Ideen kunne nemt udvides til også at omfatte en video, som ligeledes kunne sælges. Jeg føler mig temmelig sikker på, at der vil være et sikkert marked blandt alle de golfere, som bruger dig som træner.

feedback

Se feedback side 2.Se_feedback_side_2..htmlCV___Kursur_jeg_har_deltaget_i.htmlshapeimage_2_link_0
  1. Eleven